Završeni radovi na zameni krovnog pokrivača na upravnoj zgradi JKP “Pijace i parkinzi”, rešen višegodišnji problem

Završeni su zanatski radovi na zameni krovnog pokrivača na upravnoj zgradi JKP “Pijace i parkinzi”, čime je rešen višegodišnji problem. Osim zamene kompletnog pokrivača i postavljanja trapeznog lima u zelenoj boji, postavljena je i nova opšivka i izvršena popravka “skrivenih” oluka. Radove je izvela samostalna radnja “Simić” iz Ečke.  
 
 
 
 
Vršilac dužnosti direktora JKP “Pijace i parkinzi” Aleksandar Martinov kaže da je ova investicija bila neophodna.
“Imali smo u prethodnom periodu probleme s prokišnjavanjem, zagušenjem oluka i odvoda, što je prouzrokovalo i oštećenje fasadnih i unutrašnjih površina. Uz pomoć Grada Zrenjanina, u ove radove uloženo je dva miliona dinara i izvršena je zamena krovnog pokrivača na površini od 800 kvadratnih metara”, objašnjava Martinov.
 
 
 
 
Nakon investiranja u sistem parkiranja na gradskim parkinzima i unapređenja te usluge na centralnom parkingu “Prevlaka”, kao i uređenja pojedinih prostora na pijacama, v.d. direktora JKP “Pijace i parkinzi” ističe da se u narednom periodu planira dalje uređenje parking površina, te da mu je cilj da svi javni parking prostori, i oko pijaca i na drugim lokacijama u gradu, budu u dogledno vreme asfaltirani.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6553/pijaca_krov_11-04-2022__0_.jpg