Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Citaj
Rvači ''Proletera'' sedamnaesti put državni prvaci - čestitka gradonačelnika Janjića

30.11.2019


Rvači zrenjaninskog "Proletera" osvojili su 17. titulu prvaka države u ekipnoj konkurenciji, pošto su večeras na svojoj strunjači, u "Kristalnoj dvorani", u finalu plej-ofa prvenstva Srbije savladali beogradski "Partizan" rezultatom 5:3. Prethodno su zrenjaninski rvači istim rezultatom savladali u polufinalu subotički "Spartak". Novom titulom, najuspešniji sportski kolektiv u Zrenjaninu na najbolji moguć način završava kalendarsku godinu u kojoj je obeležio izuzetan jubilej - jedan vek rvačkog sporta u gradu - i još jednom potvrdio dominaciju u srpskom rvanju, u predolimpijskoj sezoni i sa novim ambicijama i na međunarodnoj sceni.
 
Šampionski pehar podigao je kapiten "Proletera" Kristijan Fris. Treće mesto na finalnom turniru osvojili su rvači "Spartaka", četvrti je beogradski "Radnički".
 
 
 
Čestitku rvačima "Proletera" povodom još jedne titule državnog prvaka uputio je večeras i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, istakavši da ovaj uspeh predstavlja krunu sjajnih rezultata u godini značajnog jubileja.
- Čestitam vam na još jednom sjajnom rezultatu, odbranjenoj tituli državnog prvaka i najlepšem sportskom završetku godine u kojoj ste obeležili i jedan vek rvačkog sporta u Zrenjaninu. Naši sugrađani ponosni su na vas i vaše uspehe i s puno razloga ste predvodnici brojne zrenjaninske porodice sportova i sportskih ekipa. Želim vam puno uspeha i dobrih rezultata i u narednom periodu, a pre svega da se vaši i naši reprezentativci što bolje pripreme za olimpijske igre u Tokiju i na najbolji način prezentuju svoj klub, grad i svoju zemlju - poručio je rvačkim šampionima Srbije gradonačelnik Janjić. 
 
 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana