Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Citaj
Ishodovana sanitarna saglasnost za korišćenje Fabrike vode

21.03.2019


Grad Zrenjanin i GRUPPO ZILIO DOO BEOGRAD, investitor izgradnje postrojenja za prečišćavanje pitke vode za Grad Zrenjanin (“Fabrika vode”), sa zadovoljstvom informišu, pre svih građane Zrenjanina, kao i celokupnu zainteresovanu javnost da je, nakon ispunjenja svih uslova koje propisi zahtevaju, ishodovana sanitarna saglasnost za korišćenje Fabrike.
 
Istovremeno, u toku su završna ispitivanja i podešavanja rada opreme i uređaja, a završeno je utvrđivanje liste opreme koja se mora zameniti usled neplaniranog stajanja sa radom. 
 
Probni rad je, po planu i odobrenom roku, trebalo da traje do kraja juna meseca 2019. godine. U ovom trenutku, prema planovima investitora, probni rad biće definitivno okončan malo ranije, u prvoj polovini juna meseca 2019.godine, do kada se očekuje i dobijanje upotrebne dozvole za rad.
 
U koordinaciji sa JKP "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin i Gradom Zrenjaninom, investitor ulaže maksimalan napor da se, istovremeno sa puštanjem Fabrike u rad, voda u Zrenjaninu i zvanično proglasi pitkom. Takođe, investitor saopštava da će i JKP ViK otpočeti sa redovnim ispiranjem gradske vodovodne mreže tokom kojeg može doći do kraćeg zamućenja i poremećaja kvaliteta vode i pada pritiska u mreži, a o čemu će javnost biti obaveštena od strane tog komunalnog preduzeća.
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana